Bio ajánlat

Nincs megjeleníthető elem

Biotermék Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

RSS - Feliratkozás

 

Megosztás

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Bookmark and Share

Biotermék tippek és tanácsok

Organikus és bio termékek tengerén kínálok egyfajta eligazítást és eligazodást mindenkinek. Biotermékek és termékcsaládok bemutatása pro és kontra.

Természetes és mesterséges potencianövelők

2010.01.25. 15:29 BioBorisz

 

Minden magára valamit is adó bio áruház-  kínálatában találkozhatunk azzal a bizonyos kifejezetten férfiakat megcélzó termékcsoporttal ami nem más, mint a férfi potencia hatékonyságra ható potencianövelők. A szexuális állóképesség különböző vágyserkentőkkel való fokozásának igénye az emberiséggel egyidős. 
A potencianövelő anyagok természetes forrása egyaránt lehet növényi vagy állati eredetű. Így a jól ismert ginzeng gyökér mellett pl. egy bénító marású dél-amerikai pók csípése is megoldást jelenthet a merevedési zavarokra. 
Növényi afrodiziákum többek között még a mandragóra, a szezámmag, a spárga levele, a kokalevél, a petrezselyem magja, a zeller, az édeskömény, a szegfűszeg és a fahéj.
Állati eredetű az osztriga, a kaviár és a tojás, de a szarvasagancs, sőt az orrszarvú szarva is. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha azonban nem szeretnénk kihalással fenyegetni a kedves rinocéroszt, de annál jobban szeretnénk teljesíteni az ágyban, akkor megfontolhatjuk a Viagrát, vagy annak természetes, illetve szintetikus társait különböző porok, cseppek és tabletták formájában. 
Kérdés, hogy mit veszünk be ezekkel a szerekkel,  férfiasságunk fokozása érdekében. Mik azok a hatóanyagok , amelyek  asikerrel kecsegtetnek. 
Ártalmasak, vagy ártalmatlanok? 
Placebo-e mindegyik, vagy valóban hat?
A sokak által kedvelt sárkányos kapszula, a Dragon Power  például kizárólag növényi hatóanyagot tartalmaz. Ne gondoljunk nagy dolgokra: a cikk elején említett ginszeng gyökér és a fahéj rögtön a két legfontosabb komponens, és ezek után nem meglepetés, hogy a további két alkotóeleme a zeller és a mustár. (Mégis állítólag sárkányos hatással bír.) Nem vonom kétségbe, hogy ez működik és talán jobb, mint ha egy agyonvegyszerezett tablettát vennénk be, de van akit csak az eredmény érdekel és nem az egészség...
 
Kapcsolódó cikkek:

Top 10 Aphrodisiacs

 

 

1 komment

Címkék: bio életmód tippek potencianövelő potencianövelés biotermék

A bejegyzés trackback címe:

https://biotippek.blog.hu/api/trackback/id/tr481700933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agyalfű · http://vagyfokozas.hu/ 2010.03.12. 08:15:43

Dragon Power és a Hard night 6db-os kapszulák ebben a hónapban akciós áron vásárolhatóak mindössze 3650Ft-ért, ammenyiben 3 dobozzal rendel:

vagyfokozas.hu/hard-night-6-db-os.html

vagyfokozas.hu/dragon-power-kapszula.html
süti beállítások módosítása