Bio ajánlat

Nincs megjeleníthető elem

Biotermék Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

RSS - Feliratkozás

 

Megosztás

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Bookmark and Share

Biotermék tippek és tanácsok

Organikus és bio termékek tengerén kínálok egyfajta eligazítást és eligazodást mindenkinek. Biotermékek és termékcsaládok bemutatása pro és kontra.

Immunerősítés a valódi télre

2010.01.26. 11:08 BioBorisz

Beköszöntött az igazi tél, itt az ideje, hogy az immunerősítés terítékre kerüljön. Ennek több módja is lehetséges: egyrészt választhatunk mindenféle immunerősítő készítményeket a legtöbb áruház kínálatáról, vagy nekiállhatunk egy immunerősítő diétának is. Mindenesetre vegyük figyelembe a diétánál, hogy a téli időszakban nem könnyű beszerezni idényzöldséget, gyümölcsöt, ami alapfeltétele a diétának, így gyakran jobban járunk, ha dobozolt formában vásárljuk meg a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A táplálékkiegészítők mellett akad olyan élelmiszer is, ami pótolhatja az üvegcsékbe zárt immunerősítő szereket. 

Ilyen pl. a fokhagyma, a joghurt, a tonhal (akár konzervben is), a mirelit spenót, vagy a zöld tea. Ezen felül meglepő módon a sovány marhahús is ajánlott a szervezet védekező rendszerének erősítésére. A létfontosságú fehérjék mellett a marhahús nagy mennyiségben tartalmaz az immunerősítésben elengedhetetlen cinket is. 

Mindemellett kerüljük a nem idény jellegű zöldségek, illetve gyümölcsök fogyasztását ebben az időszakban, különös tekintettel a bogyós gyümölcsökre (eper, málna stb.). Kivétel ez alól a kökény, és a csipkebogyó amelyeket a piacokon most is be lehet szerezni és magas vitamintartalma miatt igencsak ajánlott.

Kapcsolódó cikkek:

Top Ten Overall Immune System Booster Foods

FEEDING YOUR IMMUNE SYSTEM

 

Kép forrása: http://www.cookiemag.com

Szólj hozzá!

Címkék: egészség bio életmód tippek táplálékkiegészítő organikus élelmiszer egészséges életmód immunerősítő bio élelmiszer immunerősítés biotermék

A bejegyzés trackback címe:

https://biotippek.blog.hu/api/trackback/id/tr941703101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása