Bio ajánlat

Nincs megjeleníthető elem

Biotermék Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

RSS - Feliratkozás

 

Megosztás

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Bookmark and Share

Biotermék tippek és tanácsok

Organikus és bio termékek tengerén kínálok egyfajta eligazítást és eligazodást mindenkinek. Biotermékek és termékcsaládok bemutatása pro és kontra.

Bio készítmények visszér kezelésére

2010.04.19. 15:56 BioBorisz

 

Visszér -általában
A visszér közismert nevén nem más, mint a véna. A hétkönapokban azonban visszérnek nevezzük főleg a bőrfelületen -főleg a lábon- megjelenő kékes színű, gyakran duzzadt eret, ami nem csak hogy esztétikailag lehet zavaró de bizonyos esetekben akár az egészségre is veszélyes lehet. A visszér, pontosabban az -akár fájdalmas tüneteket okozó- visszértágulat, vagy visszérgyulladás nem mindig látható helyen van. (,,Technikai" szempontból pl. az aranyér is visszérnek minősül.)


Visszér és életmód

A visszerek kialakulása részben örökletes, részben életmódból fakadó folyamat. A megerőltető állómunka esetén nagy valószínűséggel kialakulhat  a visszértágulat. A viszeres panaszokat megelőzhetjük, illetve részben kezelhetjük, ha pihentetjük, felpolcoljuk a fájós végtagot, illetve ha látható helyen van regenereáló készíményeket alkalmazunk. A dohányzás a visszeres panaszokat rontja.
 Fájdalom, vagy komolyabb elváltozás estén érdemes orvsohoz fordulni és adott esetben az elhalt visszeret műtéti úton eltávolíttatni.

 

Visszér és terhesség

Sokan panaszkodnak arra, hogy a terhesség folyamán, illetve azt követően visszeresek lesznek. Itt is elsősorban a megelőzés a fontos. A kismamának ilyenkor jelentősen több pihenésre van szüksége. Ráadásul szó szerint több terhet kell cipelnie, és megerőltetés könnyen a láb visszereinek kitágulásához vezethet. A pihenés mellett mesterséges anyagoktól mentes visszér kenőccsel is érdemes próbálkozni.

Néhány ilyen termék:
Weleda visszér ápoló krém

PLERUDIN VISSZÉRKRÉM

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://biotippek.blog.hu/api/trackback/id/tr251934596

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bio készítmények visszér kezelésére - Biotermék tippek és tanácsok 2010.04.19. 16:25:35

Visszér látható és láthatalan helyeken. A visszér vezsélyei és visszér a terhesség után.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása