Bio ajánlat

Nincs megjeleníthető elem

Biotermék Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

RSS - Feliratkozás

 

Megosztás

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Bookmark and Share

Biotermék tippek és tanácsok

Organikus és bio termékek tengerén kínálok egyfajta eligazítást és eligazodást mindenkinek. Biotermékek és termékcsaládok bemutatása pro és kontra.

A zöld kávé jótékony hatásai

2010.05.18. 11:02 BioBorisz

A legújabb fogyasztószer őrület a zöld kávé körül alakult ki éppen. Vajon mire képes ez a dolog? Valóban hatásos? 
A cikk végén szavazhatsz vele kapcsolatban!

 

A kávé pozitív hatásai
A kávét sokan a mérgek, a legális addiktív szerek kategóriájába sorolták eddig. Most pedig arról kell értesülnünk, hogy a kávé akár egészséges is lehet! 
A kávészemek színre léptek a világos oldalon is a szőlőmag és a zöld tea kivonat mellett speciális egészségvédő antioxidáns tartalmuknak köszönhetően. Az egészségvédő vegyület neve nem más, mint klorogénsav. 
A klorogénsav nem csak lassítja az öregedést, de ráadásul zsírégető hatású és megakadályozza a szénhidrát zsírrá alakulását a szervezetben, vagyis a fogyasztószerek között is megállja a helyét. 
Mindezek mellett a kávé csökkenti a koleszterinszintet, sőt, fájdalomcsillapítóként is beválik koffeintartalmának köszönhetően. 
A lényeg a mértékletesség!

 

Zöld kávé
A fent felsoroltak megsokszorozva igazak a zöld, vagyis a nyers kávéra. Mivel azonban önmagában, pörköletlenül nem éppen fogyasztásra alkalmas termék, ezért a zöld kávét leginkább kivonatolt -tabletta, vagy kapszula- formában vehetjük magunkhoz immunerősítés, vagy fogyókúra okán. 

 

Kapcsolódó cikkek:
 
 
 
 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: egészség bio életmód fogyás tippek koleszterin antioxidáns táplálékkiegészítő élelmiszer gyógynövény egészséges életmód immunerősítő bio élelmiszer immunerősítés biotermék fogyasztószerek gyógyhatású készítmény

A bejegyzés trackback címe:

https://biotippek.blog.hu/api/trackback/id/tr892012293

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A zöld kávé jótékony hatásai - Biotermék tippek és tanácsok 2010.05.18. 11:56:22

A legújabb fogyasztószer őrület a zöld kávé körül alakult ki éppen. Vajon mire képes ez a dolog? Valóban hatásos?  A cikk végén szavazhatsz vele kapcsolatban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása