Bio ajánlat

Nincs megjeleníthető elem

Biotermék Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

RSS - Feliratkozás

 

Megosztás

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Bookmark and Share

Biotermék tippek és tanácsok

Organikus és bio termékek tengerén kínálok egyfajta eligazítást és eligazodást mindenkinek. Biotermékek és termékcsaládok bemutatása pro és kontra.

Természetes fogyasztószerek

2010.02.01. 13:16 BioBorisz

 

A fogyókúrának sokféle módja van: diétával, diéta nélkül, koplalással, sporttal, vagy akár mozgás nélkül. Itt és most a fogyasztószerekről, pontosabban a bio-, illetve a természetes fogyasztószerekről szeretnénk szólni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A legtöbb bio áruház kínálatán a következő típusú fogyasztószerek fordulnak elő: 
 

 
A leginkább természetesnek és ártalmatlanabbnak talán az utóbbiakat, vagyis a gyógyteákat tekinthetjük. A leginkább fogyasztó hatású tea az Oulong, Pu Erh vagy sárga tea, de a ,,sima" zöld tea is komoly fogyasztó hatással bír. Ezen felül gyógyfüvek keverékéből készült teákkal találkozhatunk. Fogyást elősegítő hatással bír többek a mályva és a ginzeng is sok más növény mellett.
 

A bioboltok kínálatában található fogyókúrás italok, porok és táplálékkiegészítők szerepe főleg abból áll, hogy a fogyókúra során a testből távozó hasznos ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat pótolják. Ezek között sok olyan termék van ami mesterséges színezéket és ízesítő anyagot tartalmaz. 

 
A természetes fogyókúrás tabletták és kapszulák egy része a gyógytea keverékekben is megtalálható gyógynövények kivonatait tartalmazzák (pl. ginzeng, szenna, damiana stb.), míg mások a mesterséges zsírégetők hatóanyagainak természes változatát tartalmazzák. A gyógynövények emellett a szervezet méregtelenítését is elvégzik, ami sokban hozzájárul a cellulitis megszüntetéséhez és fogyáshoz. Ilyen vegyület többek között a karnitin, ami arról gondoskodik, hogy a zsírt ne elraktározza hanem energiává alakítsa a szervezet. 
 
krémek, gélek és olajok hatásában sokan kételkednek, és tény ami tény, ezek önmagukban vajmi keveset segítenek megfelelő diéta és testmozgás híján. A legtöbb fogyasztó kence a narancsbőr eltüntetésére vállalkozik és a gyártók általában fel is hívják a figyelmet arra, hogy a használatát testmozgással kombinálva ajánlják. Meg kell jegyezni velük kapcsolatban, hogy mivel ezek a termékek a helyi, ú.n. mikro-vérkeringés fokozását hívatottak serkenteni ezért a mentolon, és a citromolajon kívül  koffeint is tartalmaznak. Eszerint használatukkor nem árt csökkenteni a napi kávé és teafogyasztást. 
 
Kapcsolódó oldal:
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség bio életmód fogyás tippek táplálékkiegészítő élelmiszer egészséges életmód biotermék biokozmetika fogyasztószerek cellulitis

A bejegyzés trackback címe:

https://biotippek.blog.hu/api/trackback/id/tr481719397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása