Bio ajánlat

Nincs megjeleníthető elem

Biotermék Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

RSS - Feliratkozás

 

Megosztás

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Bookmark and Share

Biotermék tippek és tanácsok

Organikus és bio termékek tengerén kínálok egyfajta eligazítást és eligazodást mindenkinek. Biotermékek és termékcsaládok bemutatása pro és kontra.

Megelőzés és gyógyulás - Természetes gyógytermékek és a daganatos betegségek

2010.02.02. 14:01 BioBorisz

 

A daganatos betegségek, illetve azok megelőzése esetén alkalmazandó táplálékkiegészítők szoros kapcsolatot mutatnak az immunerősítő gyógyhatású készítményekkel. A daganatos betegségek természetes gyógyírjai nem vállalják magukra feltétlenül  a betegség teljes gyógyításást, jóval inkább arra valók, hogy ne romoljon a helyzet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A daganatos betegségeket összefüggésbe hozzák a sejteket roncsoló oxidációval. Így gyakorlatilag minden anyag, ami antioxidánsként, illetve szabad gyökök megkötőjeként híresült el megelőző és óvó hatással bír. Ezen anyagok skálája igen széles körű: a szeléntől a C vitaminig sokféle ilyen anyagnak tulajdonítanak ilyen szerepet. 
 
Emellett vannak olyan rák és daganatkezelésben használt természetes készítmények, tabletták, amelyek nem annyira magát a betegséget, hanem a gyógyító beavatkozások -kemo- és sugárterápia-  okozta mellékhatások tüneteit enyhítik. (Ilyen többek között a Vitanax termékcsalád).
 
A tabletták mellett a megelőzésben nagy hatást tulajdonítanak a különböző bogyós gyümölcsökből kinyert leveknek. Ezek közül is kiemelkedő fontosságú a kökény rokona, a tőzegáfonya. 
 
 
Külön kategóriában találkozhatunk sok áruház kínálatában a férfiaknak prosztata problémák, rossz esetben daganatok megelőzésére ajánlott tökmagolajból készült cseppek és kapszulák is. 
 
Kapcsolódó oldalak:
 
Kapcsolódó cikk:
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: rák egészség bio életmód vitamin antioxidáns prosztata táplálékkiegészítő egészséges életmód immunerősítő bio élelmiszer immunerősítés daganatos betegségek biotermék

A bejegyzés trackback címe:

https://biotippek.blog.hu/api/trackback/id/tr451722590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása