Bio ajánlat

Nincs megjeleníthető elem

Biotermék Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

RSS - Feliratkozás

 

Megosztás

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Bookmark and Share

Biotermék tippek és tanácsok

Organikus és bio termékek tengerén kínálok egyfajta eligazítást és eligazodást mindenkinek. Biotermékek és termékcsaládok bemutatása pro és kontra.

Méhpempő

2010.04.06. 12:23 BioBorisz

 

Talán sokan ismerik Roald Dahl Szuperpempő című rövid novelláját, ahol a csecsemőt apja méhpempővel eteti, és ennek mellékhatásaként a gyerek a méhekhez hasonló szőrt növeszt. Ez azonban természetesen csupán fikció, a méhpempő fogyasztása nem okoz efféle elváltozásokat, sőt kifejezetten pozitív hatásokat mutat nem csak a méhek, de az emberi szervezet esetében is. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A méhpempő
A méhpempő a dolgozó méhek garatváladéka, amit azért gyűjtenek, hogy a körültekitően kiválasztott petéből királynő váljék és a többi méhnél jóval nagyobbra nőjön. A már kikelt királynő is ezt az anyagot fogyasztja. Naponta a saját súlyának megfelelő mennyiségű méhpempő bekebelezésének köszönhetően képes naponta 1500 petét lerakni és még emellett a hihetetlen teljesítmény mellett is jóval tovább -akár 5 évig is- képes életben maradni, mint társai.
A méhpempő összetétele a mai napig nem 100%-ig ismert. Annyi bizonyos, hogy nagy mennyiségben tartalmaz a sejtek építésére szolgáló fehérjét. Emellett a B vitamin valamennyi ismert formája megtalálható benne, de tartalmaz növekedési hormonokat, fontos nyomelemeket és ásványi anyagokat is. Fontos, hogy ezek az anyagok erősítik egymás hatását. 

A méhpempő alkalmazása
A méhpempő nem minősül gyógyszernek, viszont sok gyógyszer alapanyagát szolgáltatja. Jóval inkább immunerősítőméregtelenítőanyagcsere serkentő táplálékkiegészítő élelmiszerként kell rá tekinteni. Mivel természetes úton jön létre, nem tartalmaz veszélyes vegyszereket. Különösen hatásos az alkalmazása hosszan tartó betegségből balaesetből való felépülés esetén. Különösen jó hatással van a különböző szív és érrendszeri panaszokra, de a gyógyszeres kezelés alatt állók mindenképp konzultáljanak a kezelőorvossal a használata előtt. 
Ezen felül meg kell jegyezni: a méhpempő aktív méregtelenítő anyag, a detoxikáló folyamat kellemetlen tünetekkel -fáradtság, fejfájás járhat. 
A méhpempőt, illetve a felhasználásával készült termékekeket kizárólag kúraszerűen, 1-2 hétig szabad szedni. Ezek után legalább egy hónapot várni kell az újabb alkalmazásával. 
A méhpempőhöz csak fával, vagy műanyaggal nyúljunk, kerüljük a fémet!

Méhpempő készítmények:
Kapcsolódó cikkek:Megelőzés és gyógyulás - Természetes gyógytermékek és a daganatos betegségek
Royal Jelly

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: rák egészség bio méregtelenítés tippek élelmiszer gyógynövény egészséges életmód bio élelmiszer biotermék ginzeng gyógyhatású készítmény méhpempő

A bejegyzés trackback címe:

https://biotippek.blog.hu/api/trackback/id/tr251898494

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Méhpempő - Biotermék tippek és tanácsok 2010.04.06. 13:32:21

A méhpempő és tulajdonságai. Mi is a méhpempő és miért egészséges. Mire kell vigyázni vele kapcsoltban?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása