Bio ajánlat

Nincs megjeleníthető elem

Biotermék Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

RSS - Feliratkozás

 

Megosztás

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Bookmark and Share

Biotermék tippek és tanácsok

Organikus és bio termékek tengerén kínálok egyfajta eligazítást és eligazodást mindenkinek. Biotermékek és termékcsaládok bemutatása pro és kontra.

Béltisztító italporok

2010.04.12. 15:46 BioBorisz

Se szeri se száma az emberi bélben található lerakódások kipucolására kifejlesztett italporok sokaságának a legtöbb  bio áruház kínálatán. A Colon Cleanse és társai mind arra vállalkoznak, hogy a vastagbél kitakarításával olyan komoly betegségektől, illetve kellemetlen elváltozásoktól óvjanak meg minket, mint például az aranyér, a székrekedés, a felfúvódás, a vastagbélrák, gombás (candida) és bakteriális fertőzés, Crohn-betegség -már ami a bélrendszert illeti. Ezen felül további sok más, nem közvetlenül a bélrendszerrel összefüggő elváltozás gyógyításában, megelőzésében hasznosnak bizonyulnak, így pl. magas vércukor szint, szív- és érrendszeri panaszok, májpanaszok, fejfájás, vagy a rossz közérzet. 

Privát véleményként azért elmondanám, hogy a méregtelenítés eme módját akkor válasszuk, ha nincs más megoldás, a szilvalekvár és más természetes béltisztító módszerek után...

 

Kapcsolódó témák:

Candida Albicans- a gonosz élesztőgomba

 

3 komment · 1 trackback

Címkék: egészség bio életmód méregtelenítés táplálékkiegészítő egészséges életmód béltisztítás bio élelmiszer immunerősítés daganatos betegségek biotermék

A bejegyzés trackback címe:

https://biotippek.blog.hu/api/trackback/id/tr841914934

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Béltisztító italporok - Biotermék tippek és tanácsok 2010.04.12. 17:27:42

Se szeri se száma az emberi bélben található lerakódások kipucolására kifejlesztett italporok sokaságának a legtöbb   bio áruház  kínálatán. Milyen betegségek megelőzésére jók ezek?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalfű · http://vagyfokozas.hu 2010.04.12. 19:59:00

Jó a téma igen nagy az aktualitása így tavasz környékén, rögtön ajánlanék is valamit: vagyfokozas.hu/colon-cleanse-beltisztito.html

Ruthless31 2010.04.14. 15:58:05

Pedig, kedves Borisz tényleg jók a Colon Cleanse jellegű béltisztító porok. Mármint nekem bevált. Az tény, hogy elvileg nincs szükség rájuk, ha elég rosotsat fogyaszt az ember.

BioBorisz 2010.04.16. 13:45:25

@Ruthless31: Én nem állítottam, hogy hasztalan. Csak minek...
Szerintem elsősorban azoknak való, akiknek már panaszaik vannak. Egészséges embereknek kevésbé.
süti beállítások módosítása