Bio ajánlat

Nincs megjeleníthető elem

Biotermék Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

RSS - Feliratkozás

 

Megosztás

Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com
Bookmark and Share

Biotermék tippek és tanácsok

Organikus és bio termékek tengerén kínálok egyfajta eligazítást és eligazodást mindenkinek. Biotermékek és termékcsaládok bemutatása pro és kontra.

Méregtelenítés és böjt

2010.02.09. 11:37 BioBorisz

 

A böjt a fogyókúra mellett a test -és persze a lélek- tisztításának ideje is. Már az is a szervezet  megkönnyebbüléséhez vezet, ha legalább erre az időre elhagyjuk káros szenvedélyeinket: a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a hús, de akár a csokoládé, vagy a kávé mellőzését is meghálálja a testünk és a lelkünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

A vitaminban gazdag gyümölcsök és zöldségek mellett a  méregtelenítő táplálékkiegészítők is segíthetnek a tisztulásban, és nagyon fontos italok, levek fogyasztása is.

A legismertebb méregtelenítők a gyógyteák. Az egyik legismertebb gyógynövény a csalántea, de méregtelenítő hatásáról ismert többek között a kamilla is, illetve olyan gyógynövénykeverékek, mint pl. a Shi Lin Tong májvédő tea, vagy a galagonya tea.

 

A teákon gyógynövényeken felül a méregtelenítésben fontos szerepet játszik a vízfogyasztás. Ha tehetjük fogyasszunk minél több alacsony ásványi anyag tartalmú természetes ásványvizet ebben az időszakban.

További méregtelenítő hatású ételféleség még a fokhagyma is, de ez utóbbi esetében jobban tesszük, ha hétvégén és csak akkor fogyasztjuk, ha nem várunk vendégeket :)

 

Kapcsolódó cikkek:

Szénhidrát és böjt

10 Ways to Detoxify Your Body

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség bio életmód fogyás méregtelenítés tippek böjt táplálékkiegészítő élelmiszer gyógynövény egészséges életmód bio élelmiszer biotermék

A bejegyzés trackback címe:

https://biotippek.blog.hu/api/trackback/id/tr531741730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása